Τρόποι Αποστολής- Παραλαβής προϊόντων

Παράδοση

Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται σε διάστημα 2-5 εργάσιμων ημερών με την ΕΛΤΑ courier.

H εταιρεία δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων όταν στην διαδικασία υπεισέρχονται αστάθμητοι παράγοντες. Ενδεικτικά, δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης που οφείλονται, σε ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης – εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν τη διακίνηση των εμπορευμάτων.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Για αγορές από 75,00€ και άνω η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Η χρέωση μεταφορικών για αγορές έως 75,00€ είναι 5,00€ έως 5 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,50 €.
  • Η χρέωση μεταφορικών για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής, ανεξαρτήτως προορισμού, είναι 2,00€ στα 5 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 0,50€.

 

Πολιτική Επιστροφών

Ακύρωση

Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία του ΜΟΝΟ τηλεφωνικώς και εφόσον δεν ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της.

 

Κατάσταση των επιστρεφόμενων προϊόντων

Δεχόμαστε ΜΟΝΟ επιστροφές που αφορούν ελαττωματικά προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες. Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση πλήρη και ακέραια, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και με την αρχική τους συσκευασία. Σε αντίθετη περίπτωση, θα επιστρέφονται στο πελάτη με έξοδα που θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στην Εταιρεία από ακύρωση της παραγγελίας, υπεύθυνος είναι ο πελάτης.

Αποστολή των προϊόντων

Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων που επιστρέφονται επιβαρύνουν τον Πελάτη.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παράδοση στο χώρο σας, πληρώνοντας το συνολικό ποσό στον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά και η χρέωση είναι 2,00€.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό όπως παρουσιάζεται πιο κάτω.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR91 0172 2440 0052 4408 8847 959

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Ντούλη Ελισάβετ

Για εμβάσματα από άλλη Τράπεζα, τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον πελάτη.

 

Πληρωμή με Χρεωστική ή Πιστωτική Κάρτα

Μπορείτε με ασφάλεια να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα για την αγορά προϊόντων από των Διαδικτυακό μας τόπο. Η χρέωση καθώς και τα στοιχεία της Πιστωτικής / Χρεωστικής σας κάρτας γίνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣTIΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στο περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας. Ως εκ τούτου δεν θα γνωρίζουμε τον αριθμό της κάρτας σας ή άλλα στοιχεία που θα δώσετε κατά την χρέωσή της.

Στοιχεία Επιχείρησης

ΑΦΜ 049523516
ΔΟΥ Βέροιας
Έδρα Πατρίδα Βέροιας

Αριθμός ΓΕΜΗ: 124353126000